Биляна Дол с мил жест към Алисия! Ето как сръбкинята Трогна фолк певицата:

Валери Божинов- младши разтопи майка си с мил подарък – сребърно колие. Синът на фолк певицата посрещна Нова година заедно с баща си Валери Божинов и сръбското му гадже Биляна Дол.

За да избере детето красивото бижу, му помогнала приятелката на татко му. Не е тайна, че Биляна Дол и Алисия са близки приятелки. Фолк певицата и сръбкинята постоянно си харесват снимки в социалните мрежи, изпращат си сърчица и целувчици. Изобщо, пълна идилия!

alisia-kolie
Алисия с колието, избрано от Биляна Дол

Алисия и Валери- младши за първи път прекараха Нова година разделени. Фолк дивата имаше участие навръх празника, а синът й – заедно с баща си и сръбкинята Биляна в Дубай.

Фолк певицата разкри, че е в отлични отношения с бившата си половинка Валери Божинов. Същото обаче не може да се каже за връзката му с бивша – Николета Лозанова.

Последно, плеймейтката и играчът на „Партизан“ се изпокараха жестоко в медиите точно на рождения ден на дъщеря си Никол. Николета обвини Валери, че нарочно не дошъл на детското парти, за да не го плаща. Той пък заяви, че я бил предупредил, че няма да дойде, но й изпратил допълнително пари.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *