Александра Богданска със стряскащо признание: Косата ми окапа! Ето какво се е случило:

aleksandra-bogdanska

Бившето гадже на Лудия репортер разкри мрачните страни на моделството. Освен гадните епитети, които постоянно им лепят, те трябва постоянно да спазват определени мерки.

Александра Богданска призна, че самата тя е стигала до крайности, за да бъде слаба. Често спазвала много тежки диети, като например, цяла седмица да кара само на диня. Заради честото гладуване, се стигнало до там, че й окапала косата.

Към днешна дата, Сашка вече е зарязала бруталните диети и поддържа фигурата си само със спорт и балансирано хранене.

Богданска призна, че скандалната й раздяла с репортера Даниел Петканов, всъщност я направила много търсен модел. А дизайнерката Миглена Каканашева я подкрепи, като заяви, че я забелязала именно тогава.

Александра Богданска като домакин в "Черешката на тортата"
Александра Богданска като домакин в „Черешката на тортата“

23- годишната моделка обаче призна, че семейството й тежко понесло срама от публичния й линч. Баба й крила вестника от приятелките си на село, за да не четат за печално известната й внучка. А малкият й брат понесъл доста подигравки в училище.

След като бившият й приятел Даниел Петканов я обяви за лека жена пред цяла България, красавицата се срина психически и получи нервна криза. След месец – месец и половина обаче, успя да се съвземе и изведнъж стана много популярна.

Оказа се, че мъжът от самолета, който й е вкарал пръст в устата, е новото й гадже. Двамата започнали връзката си, докато тя била още с Даниел Петканов. Той живее в Монако, но засега Александра няма намерение да се мести там при него. Но пък често му гостува. Той също дойде в България за няколко дни, за да се запознае със семейството й.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *