Актрисата Вили Марковска роди син

vili-markovska

Актрисата Виолета Марковска роди първото си дете: момченце. Бебето е здраво и ще носи името на дядо си по бащина линия: Красимир.

Бившата звезда от „Столичани в повече“ е омъжена от три години за Ивайло Ангарски, синът на известния банкер Красимир Ангарски.

Откакто се омъжи, Вили Марковска напълно загърби актьорската си кариера. Напусна дори хитовия бг сериал „Столичани в повече“, за да има повече време за семейството си.

Сватбата на Вили и Ивайло
Сватбата на Вили и Ивайло

Вили прекара лека бременност. Красавицата призна, че си хапвала, каквото й се яде, но се разхождала повече. Въпреки че е известна със спазването на строги диети, актрисата реши да не поставя на излишен риск здравето на бебето си.

Вили Марковска разкрива, че с удоволствие се грижи за домакинството си: готви, чисти и прави изобщо всичко, което може да се изисква от една примерна съпруга.

Актрисата е известна с перфекционизма си и в актьорската гилдия. За да е винаги във форма, Марковска спазваше строг хранителен режим. Откакто е семейна обаче, вече не излага тялото си на толкова рискове.

Вили Марковска. ВИЖ ВИДЕОТО:
https://youtu.be/r7SwheN9sVs

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *