Виолета Марковска на прага на анорексията

Виолета Марковска

  Виолета Марковска се подлага на нездравословен глад. Актрисата от „Столичани в повече“ открай време си налага ограничения в храненето, но скоро това може да й коства здравето. Зрителите на комедийната Би Ти Ви поредица притеснени наблюдават слабеенето й и отчитат, че едва ли тежи повече от 45 килограма. Сега визията й е по-скоро стряскаща, отколкото привлекателна.

Екранната внучка на Стоянка Мутафова от малка се стреми да контролира теглото си и не допуска и грам мазнина върху крехкото си тяло. Тя се снима във филмови продукции от 11-годишна и още тогава се пристрастява към диетите.

Макар да не е с наднормено тегло, Виолета се притеснява да се храни нормално. Страхува се, че може да напълнее, и че това ще се отрази пагубно на кариерата й.

„Красотата в моята професия определено е предимство, защото, за да въздейства естетически на публиката, било в театъра или на екрана, актрисата трябва да е хубава“, разсъждава заприличалата на скелет тв звезда.

Манията й е стигнала дотам, че понякога с дни не слага нищо в стомаха си. „Не яде изобщо. Пафка като комин и сърба кафета по цял ден.

На прага на анорексията е!“, споделят разтревожени близки на Марковска.

Вили много се дразни, когато околните й правят забележки за килограмите. Тросва им се, че си има режим, който спазва.

„Преди 5 години бях орторексичка – това е мания за здравословно хранене. Сега се храня „моно“, т.е. 2-3 дни ям една и съща храна, без да я смесвам с нищо, и пия много вода“, разказва актрисата за навиците си.

Майка й Наталия винаги я е подкрепяла в старанието й да изглежда добре, но напоследък и тя е започнала да се притеснява. Жената натяква на щерка си, че е добре да качи няколко кила, но Марковска не ще и да чуе.

В обкръжението на Виолета допускат, че е възможно залитанията и по диети да компенсират някаква емоционална липса. А такава при актрисата определено е налице. Тв звездата е останала без баща на 6-годишна възраст и никога не е крила, че в определени моменти й е било много трудно. „Не си спомням добре смъртта на татко. Тогава бях малка й не осъзнавах какво се случва. По-късно мама ми показваше снимки, разказваше ми за него… Двете с нея се справяхме сами с всички трудности. Така изградих характер и се научих да разчитам единствено на себе си“, откровеничи Марковска. И допълва, че няма много приятели, защото е недоверчива и не умее да разкрива душата си.

Като дете Вили била дръпната. Играела си сама и не обръщала внимание на останалите хлапета. Не успяла да създаде приятелства и в училище, тъй като тогава започнали филмовите й изяви и често отсъствала от часовете.

„Такова поведение малко или много отдалечава децата. Те стават жестоки и когато има някой различен – обръщат се срещу него“, категорична е залинялата звезда на сериала „Столичани в повече“.

Тя страни и от колегите си. Твърди, че в арт средите трудно се създават приятелства, защото има злоба и завист. Единствената актриса, която й е по-близка, е Алекс Сърчаджиева. Уви, днес двете нямат време да се виждат, тъй като щерката на Пепа Николова вече е майка, а Виолета си има доста ангажименти.

Марковска не крие, че се надява в бъдеще и тя да създаде семейство. Засега обаче е отдадена на кариерата си и близките й планове не включват съпруг и дете.

Заплашвана от психопат

Никога няма да видите Виолета Марковска да чати във Фейсбук. Всички съществуващи нейни профили в социалната мрежа са фалшиви, тъй като актрисата категорично отказва да си направи регистрация. Преди време имала такава, но я изтрила, защото се опарила от недоброжелател.

Звездата от „Столичани в повече“ получила в интернет сериозни заплахи за живота си и се наложило да се свърже с ГДБОП, за да подсигури спокойствието си. Специалистите по виртуални престъпления набързо открили кой е душманинът й и така бил сложен край на тормоза.

Гаджето й е баровец

Виолета никак не си поплюва с мъжете. Една от най-дългите й връзки е със сина на футболния треньор Стойчо Младенов – Сашо. Той обаче не успя да задържи актрисата до себе си. След като го заряза Марковска се хвърли в обятията на друг – богат строителен предприемач, чието име упорито пази в тайна. Клюката гласи, че бизнесменът отрупвал любимата си с лъскави подаръци и я водел по скъпарски курорти.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *