50 хил. лв. заплата взима Мартин Карбовски в TV7

Мартин Карбовски

  Рекордно скъп трансфер направи Мартин Карбовски от Нова телевизия в TV7. Водещият ще получава в пъти по-висока заплата на новото си работно място – цели 50 бона за двете предавания, които ще води там, научихме от приближени източници. Сумата е толкова голяма, защото той вече няма да отчита пари на продуценти, които да изхранва с труда си, а сам ще менажира продукциите си.

Карбовски избра най-модерната родна телевизия след преговори с шефа на TV7 Николай Бареков и е останал доволен, че ще има още по-голяма свобода на работа. Двете му предавания се запазват като стилистика, но ще са с нови имена. Едното ще е „Предаването“, а другото ще се казва „Фронт“. Последното стана причина доскорошните продуценти на Карбовски от „Телеман“ да го заплашат със съд.

Според тях журналистът няма право да го ползва защото те били патентовали името „Отечествен фронт„. Столични юристи обаче коментираха, че едва ли имат каквито и да било правни основания, тъй като това название всъщност е на най-големия вестник преди 10 ноември „Отечествен фронт“ и няма как то да бъде запазено, от която и да било фирма.

Въпреки това е ясно, че продуцентите ще направят всичко възможно да спрат Карбовски, защото губят много от неговото напускане. Затова и те плашат, че ако пусне такова предаване, ще го съдят. Това обаче явно не притеснява Мартин Карбовски и той въобще не коментира заканите им

Имало и Б-вариант – предаването да се казва „Фронтова линия“ или „Отечество любезно“. Така или иначе тази неделя от 16 часа рубриките му тръгват по TV7.

Журналистът е поредният, който предпочете да продължи да се развива в медията. Преди него това направиха Иван и Андрей с предаванията на компанията си „Междинна станция“. Шоуто „Биг Брадър“ също вече ще е в ефира на модерната телевизия, където ще се излъчва от идната есен. През март пък стартира невижданото риалити „Къртицата“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *