Виктор Калев приема щерката на брат си като своя дъщеря

Виктор Калев (вдясно) със семейството на брат си

  За разлика от повечето си колеги в шоубизнеса, Виктор Калев не се е главозамаял от славата си.

Комикът на Слави продължава да е земен и по детски нежен с всички, твърдят хората, които го познават отблизо.

На 20 октомври, точно два дни след рождения ден на шефа си Трифонов, Калев също добави още една година към житейската си биография. Актьорът чукна 43 и както всеки път и сега почерпи колегите си в „Шоуто на Слави“ – неговото второ семейство.

От екипа на учиндолеца издават, че на празника си рожденикът не бил в настроение за купон. Дали заради Сатурновата дупка, или по други причини Виктор желаел почерпката да мине бързо, без да се вдига много шум по коридорите на Би Ти Ви. Актьорът засиял чак когато споделил пред колегията, че очаква по-късно същия ден да пристигнат брат му и семейството му.

Виктор с някогашната си любов - актрисата Елена Бозова

Виктор признал, че няма търпение да прегърне своята тригодишна племенница Вяра.

„Това дете означава много за него. Заговори ли за малката, очите му започват да искрят от радост. Често ни показва нейни снимки и се хвали, че расте с всеки изминал ден. Обича момиченцето като баща, държи се с него така, сякаш го е осиновил“, категорични са в антуража на талантливия комик.

Отношението на Виктор към невръстната му племенница несъмнено е доказателство за голямата му нужда да изпита родителска емоция. Преди време Калев твърдял, че иска да има свое дете, но впоследствие престанал да коментира темата. Вероятно я избягва, защото така и не може да си намери подходяща жена, която да го дари с потомство.

Освен фамилията на брат му, единствената опора на Виктор Калев е възрастната му майка. Двамата взаимно се подкрепят, след като бащата на актьора си отиде внезапно преди три години. В семейството и до днес не могат да преживеят трагедията.

„В грижите за майка си Виктор си е намерил голямата опора в живота. Дано по-скоро открие и половинката си, защото заслужава да бъде щастлив“, коментират в актьорската гилдия.

Да се задоми, изглежда почти невъзможна мисия за комика. Той е типичен представител на породата заклети ергени. Отдаден е изцяло на работата си и макар това да е добре за телевизионните зрители, съсипва личния му живот.

„Няма как постоянно да мислиш за роли и скечове, вечер да се прибираш директно вкъщи и да чакаш любовта да дойде ей така“, ядосват се приятелите на актьора.

Виктор Калев е имал само една по-сериозна връзка до момента, твърдят запознати с интимния му живот. Бившата му изгора е Елена Бозова – също актриса. И тя като него е от Златоград и носи родопския дух в сърцето си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *