Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл вдигнаха сватба за $7 млн.

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл

  Джъстин Тимбърлейк най-накрая скъса с ергенския живот. Певецът събра целия холивудски елит на сватба в Италия. Поп изпълнителят се венча за годеницата си Джесика Бийл след 5-годишна връзка. За да превърне празненството в незабравим миг, Джъстин похарчи почти 7 млн. долара от богатството си и се съобрази с всички капризи на съпругата си.

Още от края на миналата година подробностите около брака на Тимбърлейк се обсъждаха усилено от медиите в Америка. Причината за този интерес е фактът, че младоженците неведнъж се бяха разделяли с грандиозни скандали. Палавият нрав на Джъстин често го поставяше в неудобни ситуации пред годеницата му, а изневерите бяха нещо обичайно за него.

Докато беше с Джесика, певецът се забърка в авантюра с красавицата Оливия Мън, която дори предостави секс есемесите му на пресата. Актрисите Мила Кунис и Оливия Уайлд също бяха заподозрени в любовни отношения с блондина, за когото от край време се говори, че е един от най-големите свалячи в Холивуд.

Заради реномето му на бройкаджия, което имаше Тимбърлейк, връзката му с Бийл беше поставена на сериозно изпитание. Последната раздяла на двамата беше шест месеца преди да обявят сватбата си. Тогава разлъката бе предизвикана от слух, че Джъстин е кръшнал на изгората си с колежка от снимачната площадка.

Когато всички вече смятаха, че отношенията на певеца и Джесика са приключили завинаги, той и тя изненадващо се появиха заедно на церемония за филмови награди. С поведението си те дадоха да се разбере, че не са се отказали от идеята си да създадат семейство.

Камерън Диас

„Никой не вярваше, че ще успеят да стигнат до олтара. Джъстин се надяваше Джесика да не се откаже да му стане съпруга, въпреки всички болезнени моменти от връзката им“, разкриват близки до холивудските звезди.

В знак на признателност към половинката си Тимбърлейк решил венчалното им тържество да е най-пищното, което Холивуд познава. Актьорът певец пръснал повече от 6,5 милиона долара, за да покани стотици гости в приказно шато в Южна Италия, а булката премерила над 20 рокли, преди да избере тоалета си.

Вечерта преди да си кажат „да“, младоженците вдигнали моминско и ергенско парти с приятелите си на плажа, а в кулминацията имало шоу с заря и фойерверки.

„Прекрасно е да сме женени. Чудесно е чувството да бъдем заобиколени от нашите приятели и семейства”, обявиха часове след сватбата си прясно бракосъчетаните звезди. Те обаче отказаха да разкрият повече подробности за тържеството си, тъй като са продали снимките на популярно списание.

 

Бившата му не дойде

Доскоро се говореше, че Джъстин все още е много близък с бившата си половинка Камерън Диас, но тя изненадващо не присъства на сватбата му с Джесика Бийл. Докато Тимбърлейк се женеше, блондинката бе забелязана да се разхожда в Лос Анджелис. И по нищо не й личеше да се вълнува от венчавката. Камерън била поканена на тържеството, но предпочела да си остане в Америка, тъй като имала важни филмови ангажименти, твърдят от антуража на Тимбърлейк. И допълват, че Диас изпратила подарък на младоженците и им пожелала от сърце щастлив семеен живот.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *