Щерката на Стоичков влиза в „Стъклен дом“

Михаела Стоичкова ще се пробва и като актриса у нас

На дъщерята на легендарния български футболист Христо Стоичков – Михаела май и омръзна да се прави на топ журналистка зад граница и е решила да покори родното кино, а кой знае може и актьорска кариера да реши да гради у нас на гърба на лаврите на татко, едва ли ще й е трудно. Всъщност в най – скоро време зрителите на Би Ти Ви ще могат сами да преценят, дали Мика Стоичкова става за актриса, или жестоко се е надценила.

Мика ще влезе в "Стъклен дом", за да придаде нов живец на сериала

Изненадата в поомръзналия вече български сериал „Стъклен дом“, с която продуцентите Димитър Митовски и Димитър Гочев се надяват да върнат зрителския интерес към сапунката е персонажа на Михаела Стоичкова. От екипа на „Стъклен дом“ издават, че са решили да пробват дали щерката на Стоичков става за актриса и ще я вкарат в сериала,  за да заформи нова интрига като секси изкушение, което ще завърти главата на един от младите главни актьори.

Всъщност задача на Мика няма да е кой знае колко трудна, тъй като тя ще играе себе си, а и все пак е свикнала с камерите,  просто сега ще смени малко амплоато.

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Щерката на Стоичков влиза в „Стъклен дом“"

  1. аехся   04.03.2012 at 22:25

    ЩЕРКАТА xaxaxxaxa
    Смешници !

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *