Уволнена за 73 бона премия Виолета Николова била бедна като църковна мишка!

Виолета Николова

Скандално уволнената за авто бонуси от 73 000 лева шефка на Агенцията по вписванията Виолета Николова заяви, че няма и лев в банковата си сметка. Това тя направи по време на пресконференция на която разкри, че неизвестно лице се представило за главния прокурор Борис Велчев и се опитало да я изнуди за 100 000 лева.

Прочулата се като една от най-успелите български дами Николова разказва, че този понеделник била малтретирана по телефона от неизвестно лице, което я притискало да дари част от получените като шеф на агенцията бонуси. Мъжът се представил за Борис Велчев и грубо казал, че след като е разговарял с премиера Борисов решил да вземе обруганата дама под крилото си, но за сметка на това тя трябвало да дари известна сума. Шефката  е категорична, че не е говорила с Велчев, защото това не бил неговия глас.

Агенция по вписванията

Дамата обаче отвърнала, че няма толкова пари, защото сумите от допълнителното стимулиране получила в течение на календарната година. Напъдената началничка подчерта, че в банковата си сметка няма и един лев. По отношение на паричните си поощрения, Николова заяви, че е получила премия от 25 бона лично от министъра, а другите 48 000 си разписала сама.

Виолета Николова разкри, че ежемесечно в Агенцията по вписванията се раздават близо 170 бона, като през последните два сумата достигнала 200 000 лева за всички служащи. Тя застана твърдо зад категоричното мнение, че премията на директора по никакъв начин не може да се сравнява с тази на редовия служител. Това било така, защото началникът носел много по-голяма отговорност.

Господари на ефира – за Агенция по вписванията:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *