Шок! Петър Стойчев нарекъл Нешка Робева „ходещ ковчег“!

Петър Стойчев

  Бившият спортен министър Петър Стойчев обидил зверски Нешка Робева, докладваха източници от Спортната палата. Плувният маратонец нарекъл именитата треньора по художествена гимнастика „ходещ ковчег“.

Случката станала пред свидетели в коридорите на палатата в началото на май, съобщиха очевидци. 67-годишната Робева и шефката на гимнастиката Илиана Раева тъкмо бяха подбрали пишман министъра заради скандала около концесията на басейна „Спартак“. Двете обвиняваха Стойчев, че използва служебното си положение, за да се уреди за обекта. Нешка даже заяви, че не се става министър между две тренировки.

Нешка Робева

„Коя си ти, ходещ ковчег?“, казал наглецът право в лицето на Нешка. Робева отначало останала като ударена с мокър парцал, че някой си позволява да й говори по такъв начин. Илиана пък направо си глътнала граматиката. Чак след няколко секунди двете почнали да бълват змии и гущери, но Стойчев вече бил отпрашил към кабинета си.

Срещу маратонеца, който управлява в сянка плувен клуб „Левски“, в момента има цяла коалиция от бивши спортисти начело с Раева, олимпийските шампиони Георги Мърков и Ваня Гешева, шефа на спортния клуб „Левски“ Стоян Хранов и др. Отскоро бунт срещу Стойчев се разрази и в личното му плувно подразделение.

Най-силната им състезателка Лидия Иванова подаде жалба в прокуратурата, че са й фалшифицирали подписа в протокол от общо събрание, на което Петър Стойчев уж бил избран за президент на плувния клуб „Левски“.

Иванова дори не знаела, че такова събрание е било проведено. Тя твърди още, че треньорът на Стойчев Красимир Туманов я заплашвал да спре да рови, за да не стане страшно.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Шок! Петър Стойчев нарекъл Нешка Робева „ходещ ковчег“!"

  1. Иван   18.07.2013 at 13:43

    Тоя мозака му е, по-малък от топлийка и по-малък от на цвцв.Не му се връзвайте, те за това го сложиша и министър, ……. временно да го оплетат и той да се доо..ре ………… Иначе го играе мутра.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *