Шок! Божинов се глези с две момчета на повикване! Виж Тук:

Мениджърът на Валери Божинов от новия му отбор „Мейджоу Хака” го глези повече и от китайска принцеса.

Валерката и сръбската му любовница са настанени в многостаен апартамент в най-луксозния хотел в града.Валери Божинов басейнВ турбогъзарското жилище за Биляна Дол е предвидена отделна стая. Луксът е толкова впечатляващ, че Божинката почти веднага след настаняването си пусна в профила си в социалната мрежа поредица от снимки от хола и спалнята си, като пропусна само тоалетната, но… само засега. Мебелите в одаята на футболиста са с позлатени крака и облегалки, а 3 камериерки се грижат на смени да не падне и прашинка около тях. Футболистът не харчи и цент от заплатата си от 1 милион евро, тъй като в Китай всичко му е безплатно.

Хотелът е без пари, а му търсят и подходяща къща, където да се настани за постоянно. Храната също е без пари, като има и специално назначен човек, който да се грижи за… спортната му кондиция. Тоест- той изработва специален режим на хранене на нашия човек. Ястията са хем вкусни, хем балансирани, хем го зареждат с енергия и му пречат да надебелее.

Божинов голямо котеНо най-голямата глезотия, подсигурена на Божи Гол от китайските му домакини са двете момчета на повикване, които се грижат за всички глезотии на футболиста и любимата му. Те го разхождат из града, показват му забележителностите, запознават го с китайската култура, учат го на най-необходимите думи, водят Биляна по бутиците и изпълняват всеки останали каприз на двойката.

Отделно, нашенецът има личен асистент и личен шофьор.

Със съотборниците си се разбира на английски, доколкото въобще Божинов знае езика на Шекспир.

Валери вече вкара първия си гол за отбора и получи огромна премия. Той се чувства толкова добре, че ако му предложат петгодишен договор, ще остане в Китай и хич няма да се връща в България, разказват негови приятели.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *