Валери Божинов и Биляна Дол взеха съдбоносно Решение за Връзката си! Виж Тук:

valeri-bojinov-biliana-1

Половинката на Валери Божинов – сръбкинята Биляна Дол, не го пусна да пътува сам до Китай.

Футболистът вече официално е част от китайски втородивизионен отбор. Миналата седмица Божинов разкри, че заминава да играе в Азия, поне за един сезон. Трансферът в Китай определено е финансов удар за Валери. Заплатата му ще е 1 млн. евро за сезон, което е повече от идеално за 31- годишния футболист.

Вчера Божинов и сръбкинята Биляна Дол са пристигнали в Хонг Конг. Половинката на футболиста не се поколебала да зареже живота в родината си и да замине с него за далечен Китай.

valeri-bojinov-biliana-2
Валери и Божинов в самолета за Китай

Двамата са заедно вече от година, а Биляна успя коренно да промени вечния плейбой. Откакто е със сръбкинята, Валери се е кротнал и изобщо не поглеждал чуждо, издават негови близки. Дол е с 8 години по- възрастна от Божинката, но изобщо не й личи, че години 40- така. Валери не крие, че е много щастлив с нея, особено заради факта, че за първи път е с жена, която е по- богата от него.

Биляна може да си позволи да живее, където иска по света, но нямала намерение да се разделя с Божинов, само защото трябва да се премести в Китай.

В началото на годината сръбския „Партизан“ обяви, че се разделя с българския футболист, заради промени в тактиката на отбора. Първоначално Божинов не скри огорчението си, че ще трябва да напусне Сърбия, където му харесва повече и от България. Но след примамливата оферта от Китай, вече е изобщо не съжалява, че отново ще сменя отбора и държавата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *