Шок! Алисия се влюби в жена! Вижте избраницата й!

Алисия 1Алисия е лудо влюбена в майката  на столичния плейбой  – Георги Станоев – Бирмата – Лидия, известна повече като Лидка Скалата.

Двете са станали неразделни приятелки и непрекъснато са заедно, а когато Бирмата и Алисия се скарат, Лидка се намесва и ги сдобрява.

Желязната бизнес дама  била категорична, че не желае друга снаха освен Алисия, тъй като била мила, кротка и уважителна. Тя и дума не давала да се издума, че фолкаджийката има дете и го гледала като свой внук. 

Певицата дотолкова влязла под кожата на Скалата, че майката непрекъснато опявала на сина си най-после да се задоми и даже му дала ултиматум до край на годината да поиска ръката на бившата на Божинов. А както е знайно, Бирмата уважава майка си и не смее да й скършва хатъра. Така че годежът явно наближава.

Алисия пък прекарвала повече време с бъдещата си свекърва,  отколкото с любимия си. Докато се сърдели един на друг и  Бирмата давел мъката си по баровете, Алисия правела компания на майка му.

АлисияСлед краткото скъсване, двойката се сдобри и отиде на страстен уикенд в Пловдив. Съвсем дискретно ги последва и Лидка, която си взе стая в друг ъгъл на хотела, за да не ги безпокои. Вечер обаче тя се присъединявала към тях и вдигали луди купони по заведенията.

Скалата танцувала като младо девойче, пиела като казак и даже си направила снимка за спомен с певицата и нейна бъдеща снаха. На нея  двете позират, маскирани като снап-чат зайчета и си личи, че лудо се забавляват.

Бирмата отказал да участва във фотосесията и останал извън обектива, пред който лудували любимите му жени.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *