За първи път! Алисия и Жоро Бирмата се Снимаха заедно! Виж Тук:

alisiya-1

Алисия и Жоро Бирмата за първи път позираха за обща снимка!

Сензационното фото беше публикувано във фен страница на фолк певицата, която се поддържа от неин много близък приятел. Така че вече няма скрито – покрито: Алисия и Бирмата са заедно!

До момента фолк певицата не беше коментирала или дори подсказвала по някакъв начин какви точно са отношенията й с младия милионер от Перник.

Единствените им общи снимки, които се бяха появявали, бяха нащракани от папараци на изхода на летище София, когато певицата и Бирмата се връщаха от пътуване в чужбина. Но това беше преди година и половина.

Първата обща снимка на Алисия и Жоро Бирмата
Първата обща снимка на Алисия и Жоро Бирмата

Напоследък обаче зачестиха снимките на Алисия с майката на Бирмата – Лидия Станоева. Двете дами постоянно излизат заедно и се обясняват в любов една на друга чрез социалните мрежи. Естествено, топлите чувства между певицата и бизнесдамата, недвусмислено подсказаха, че скоро може би ще станат едно семейство.

Липсваше обаче един елемент от цялата картинка, а именно кандидат- младоженеца. Алисия и Бирмата нямаха никакви общи снимки до момента. Нямаше доказателства на какъв етап са отношенията им и дали изобщо има такива.

Фолк дивата се зарече да крие личния си живот далеч от медиите, след панаирите с Валери Божинов преди години. Затова Алисия не искаше с връзката й с Бирмата да се превръща в медийна сензация.

За да пресече обаче злостните подмятания, че вип ергенът постоянно й кръшка или я зарязва, фолк певицата се престраши да направи най- после отношенията им публични.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *