Черната Златка се разгони в Къщата!

Златка Димитрова

Плеймейтката снощи приклещи Къци и Мариана и ги заразпитва за секса и любимите им сексуални пози. След което си призна, че вече близо 30 дена не е правила секс и това й тежи.

Явно на повишеното ниво на хормони се дължат нейните пъпки и припадъци по Багата. Мариана също си призна, че мечтае и сънува своя любим, и в скоро време щяла да почне да вие като вълк на лунна светлина, ако не се случи нещо интимно.

Праволинейният Къци първоначално не разбра намеците и сподели, че обичал да прави секс в мисионерската поза, за да си намества чакрите по този начин, но не бил съсвем праволинеен, обичал разнообразието.

Къци

Но след това усетил, че навлиза в опасна тема и в опасна близост до две разгорещени дами, се скри под одеалото и се направи, че му се спи. Като преди това спомена, че не могъл да си представи да прави секс в къщата на ВИП Брадър.

Дамите продължиха лафчето, като Златка сподели, че ако Багата не й обърне внимание съвсем ще изкрейзи така на сухо. Единствено Люси Дяковса се усмихваше дяволито и прегръщаше своята любима Камелия, която вече дремеше уморена в нейните прегръдки.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/64-dK28y_8o

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *