Черната Златка пак ляга под ножа!

Златка Димитрова, преди да легне под ножа

Плеймейтката отново се кани да легне под ножа. Какво е накарало красавицата да се подложи отново на разкрасителна операция засега е неизвестно, но този път си направи фото за спомен.

Красавицата дори постна снимка от интервенцията в своя  Фейсбук. Остроумният коментар от долу е на самата Злати и гласи нещо от сорта на „красавицата малко преди да стане спяща със своя магьосник“. За нейна изненада феновете й не са особено очаровани от поредната пластична операция, поне така личи от коментарите им. Повечето са от сорта „ама  какво си причиняваш, ти си си перфектна“, а някой по директно я молят да престане с тези интервенции. По-надолу коментарите на феновете

Златка Димитрова и д-р Енчев

преминават в истинска битка За или Против този тип операции. Едната част от почитателите й защитават нейното право да се ъпгрейдва с мотива, че всеки има правото да заличава недостатъците си, ако ги има. А от другата страна са категорични, че Златка се е вманиачила по естетичната хирургия. Общото между двете страни обаче е любопитството, каква аджеба ще е този път промяната? Злати само споделя, че отива на среща със своя пластичен хирург, но не казва какво този път ще и оправя доктор Енчев.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *