Черната Златка заживя на село в циганско семейство

Златка Димитрова

  Златка Димитрова, която бе сред най-атрактивните участници в последния „ВИП Брадър“, от началото на седмицата заживя в циганско семейство с 8 деца. Къщата на ромите е в отдалечено петричко село.

Сексапилната брюнетка ще се бори за прехраната на семейството заедно с ромите и ще изпита всички несгоди на чергарския живот.

Компания сред циганите ще й правят журналистът Мартин Карбовски и певецът Дичо. Всички те са участници в риалити формата на Нова телевизия „Шатра“, който започва в началото на февруари.

Плеймейтката стана близка с целия цигански катун

Циганите ще си избират любимци сред българските звезди, а когото не харесат, ще гонят. „Златка е много работлива, перфектна домакиня и е народен човек. Едва ли трудностите ще я стреснат и най-вероятно тя ще стане любимка на ромите“, прогнозират зрители.

Плеймейтката определено се е сдобила с много фенове след участието си във „ВИП Брадър„, където сбърка имената на столиците, но показа, че е открита и с изострено чувство за справедливост. След излизането от Къщата интересът на тв продуцентите към нея е засилен, а няколко пъти тя бе канена за водеща в сутрешния блок на „Нова“ заедно с Павел Владимиров.

Напоследък Златка рядко се появява на светски партита и предпочита да си стои вкъщи заедно с приятеля си Миро, с когото от известно време живеят заедно. Откакто е с Миро, спряха и всевъзможните клюки по неин адрес, които я забъркваха с кого ли не, включително с Димитър Бербатов, когото тя въобще не познава.

„Не е изключено с Миро скоро да вдигнат и сватба“, предполагат приятели на най-голямата опонентка на Къци във „ВИП Брадър“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Черната Златка заживя на село в циганско семейство"

  1. ффффф   31.01.2013 at 18:29

    Най-после си намери корена….

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *