Чалгарки напъплиха Коко Динев – бият се за мястото на Емилия

Коко

Очакванията на Емилия, че  Коко Динев ще пълзи в краката й и ще я моли да се съберат отново, изглежда няма да се сбъднат.
В момента той буквално осъмва в чалготеките, а певици от младото поколение се надпреварват за вниманието му и най-вече, коя да седне в скута му. Всяка се надява да се сдобие със звездна кариера като на Емилия или Анелия, които пробиха благодарение на парите и връзките на бизнесмена от Сандански.
Така, Коко Динев отново се превърна в най-желаният мъж в попфолк средите, а напористи млади чалгарки го преследват с надеждата да станат следващата жена в постелята му.
Според слуховете, ексцентрична млада изпълнителка вече е успяла да се докопа до така желания любител на фолк прелести. И даже са изконсумирали новопръкналата се връзка.  Девойката е от най-пресните попълнения в чалга средите и засега  не е известна, но се надява името на Динев да я изстреля напред в класациите и да й донесе много слава. Даже била готова да му роди и дете.

Коко1Докато Коко си живее живота и се радва на свободата си, Емилия се опитва да събере парчетата от живота си и да изгради нов. Тя живее на квартира с двете си деца, наела им е бавачка, за да има свободно време за участия.

Бизнесменът, разбира се, ще ги подсигури, така че да не им липсва нищо, както направи за дъщеря си Ивон. Динев купи на нейно име парцел в Драгалевци на стойност около 1 млн. лева, където майка й Анелия вдигна палат за чудо и приказ.
Емилия разкри, че по отношение на отглеждането на двете си деца, с Коко нямат проблеми. Но и двамата не са сигурни дали ще продължат да бъдат семейство или ще се разделят окончателно. Фолк дивата призна, че не знае дали е останало нещо помежду им след изпепеляващата им любов и че не се чувства щастлива с него.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *