Христо Калоферов се запасява с чипс за празниците!

Христо Калоферов заедно със свой приятел журналист избира новогодишни лакомства

  Папараците не спят дори по празниците. Те успяха да щракнат водещия на сутрешния блок на Нова телевизия „Здравей, България“ Христо Калоферов. Журналистът в бе решил последния момент да напазарува за празниците и се появи в един от столичните хипермаркети в квартал „Банишора“ късно вечерта на 31 декември.

Христо тикаше количката с хранителните запаси, като на мнозина направи впечатление, че в нея преобладаваха нездравословните и висококалорични продукти, Чипсовете очевидно са любима храна на водещия, тъй като на щанда с тях той прекара най-дълго време.

Христо плати около стотина лева на касата

Заради страстта на синеокия левент по този тип храни той позагуби борбата с килограмите и днес е натрупал няколко излишни. Христо бе облечен с огромен черен балтон до коленете, който не разкопча въпреки високите температури в магазина.

Калоферов бе в компанията на свой приятел, с когото внимателно избираха всичко необходимо за трапезата. Двамата така и не стигнаха до консенсус относно питиетата, като в крайна сметка в количката им те не преобладаваха. На касата служителката, видимо разпознала своя екранен любимец, веднага побърза да го обслужи. Това малко смути Калоферов, който се слави като скромно момче. За да избегне погледите на хората, веднага след като плати близо стотина лева се изниза към паркинга.

След 31 декември Христо Калоферов си взе отпуск от цяла седмица, когато водещ на сутрешния блок бе само Калина Крумова.

Преди това той дежуреше около Коледа и Бъдни вечер, когато депутатката си беше в Бургас.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *