Три български звезди щурмуват порно бизнеса!

В името на популярността, някои от нашите звездички направо си изгарят от желание да влязат в розовият бизнес, макар и несъзнателно.

Те обикалят всевъзможните предавания с последните скандални разкрития за тях. Но,  ако обиколките по телевизиите не им помогне, си свалят гащите и пускат свои голи снимки в нета или спретват някое и друго домашно порно клипче. Сега ще ви припомним някои от най-досадните звезди, които са направо готови да щурмуват порно бизнеса с таран и гол задник.

Сашка Васева
Дупнишката Мадона е номер едно, по телеса и снимки. Няма човек който да не се е зверил в потрес на нейните снимки в нета?! Сашка

Сашка Васева

демонстрира тяло за щяло и не щяло, а само преди месец и нещо направи видео клип в който си мачка гърдите в баровски автомобил и се мъчи да пее на гръцки език. Явно дупнишката Мадона е объркала бранша, защото ако се впусне в порното, ще направи яко пари.

Радо Прашката

Радо Прашката явно още не е разбрал, че „Биг Брадър“ свърши. Защото Радо

Радо Прашката

продължава да занимава хората със своите измислени приключения. Неговите фотографии на който размахва парчето си вече едва ли ще успеят да изненадат някой. А от сензационните му разкрития, вече всички се измориха. Прашката се хвали, че заработвал насъщният си като жиголо и се мъчи да влезе в порно бизнеса, е поне според думите му поне има качества за това!

Вивиан
Дребната брюнетка, станала популярна с култовото си интервю в пернишката телевизия Кракра се пъне да влезе и тя в устата на

Вивиан

хората. Вивиан се пробва да остане в  звездния небосклон с цената на всичко. Нейната връзка със слависта Славчо Тошев беше една от най-коментираните, но уви не оцеля. Веднага след футболиста, тя се метна в обятията на Ерик и даже двойката публикува фотоси във Фейсбук, на които се люлят. А преди месец и половина се наблъска със силикон и напомпа циците до пъпа, заедно с циците напомпа и самочувствието си. Сега вече категорично прилича на порно звезда от филмите за възрастни.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/7ngljEuzvYs

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *