Емилия: Някой помни ли Цветелина или Екстра Нина?

Емилия

Поп фолк певицата Емилия направи откровено признание пред медиите, че я било страх да не би почитателите й да я забравят. Нещо, което сполетя неколцина нейни колежките и колеги от златните години на чалгата.

Певицата е сигурна, че ако спре  да се появява по участия дори само за шест месеца, феновете щели да я забравят – притеснява се красавицата. Надарената с глас фолк звезда, се радва дълги години на фенската любов. Гласовитата певица е  убедена, че публиката много бързо забравя любимците, ако техните фаворити  не им припомнят непрекъснато за тях с нови музикални парчета. Родните почитатели на най-популярният жанр са непостоянни като вятъра, кой си спомня днес за Цветелина или Екстра Нина, без да искам да обидя някой. А, коя беше Елена

Иванчо - детето на Емилия

Паришева? Че тя се оттегли само преди около година защото забременя, тюхка се Емилия. Днес някой интересува ли се от тях, задава си риторични въпроси звездата. Докато тя се терзае от непостоянната фенска любов, нейните почитатели са в спор помежду си , дали беше правилно Емилия да публикува снимката на детето си голо публично?  Според по-голямата част от нейните почитатели, този кадър е бил неуместен за официалната страница на чалга звездата. До колко са прави преценете сами!
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/QMeff8msnEA

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *