Тоца вади ц*ци пред Мая Манолова

Антония Петрова
Антония Петрова

  Антония Петрова, известна още като „Мис Крокодил“ или просто Тоца, изненадващо се оказа голямата сеннзация на ревюто на Жени Живкова в сряда вечерта. На 48-ата минута на елегантното и протяжно дефиле перчанката се оказа с голи гърди пред публиката.

Около минута тя доволно позираше пред зрителите и обективите в конгресния център на мола „Парадайс“. Присъстващите на уникалното зрелище така и не проумяха – тя последна ли разбра, че роклята й се свлече, или само се правеше, за да открадне шоуто на дизайнерката и далеч по-красивите си колежки. Все пак в ревюто участваха приказно Антония Петровакрасиви момичета като Ирена Милянкова и Биляна Йотовска.

Така в миманса остана друга звездна драма. Още половин час преди началото жадната за внимание Татяна Дончева, облечена в неподражаемо кухненски стил, се курдиса в центъра на първия ред, където бяха местата, означени като ВИП. Край нея беше и клиентката й в съда Емилия Масларова – също отпаднала от класациите пола на партията. Двете бивши политички обаче любезно бяха помолени да заемат места на втория ред. Вместо тях на първа лини седнаха доста по-актуални дами.

Антония ПетроваСред тях бяха заместник-председателят на парламента Мая Манолова, шефката на ДСК Виолина Маринова, всички съпруги от уикенд програмата на TV7, дъщерята на Петя Славова и директор на семейната хотелска верига Жени Новицки, както и друга знаменита наследница – Мика Ицо Стоичкова, в яркожълто.

Също на първия ред с две приятелки се класира щерката на Тодор Славков. Малката Катерина аплодираше на крака всяка манекенка в компанията на две приятелки, кукли като самата правнучка на Бай Тошо. А при цялата тази светска шумотевица Жени Живкова представи свежа колекция в милански стил. Червеното ще бъде на мода поне до пролетта, прогнозира бившата депутатка от БСП със своите предложения за тази есен-зима. Алена беше и булката на Жени. Тя комбинира ярката багра със златно и черно. Тоалетите са богато декорирани с актуалните цяла година флорални дантели.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *