Голямата измама Мис Крокодил

Антония Петрова на конкурса „Мисис Свят - Русия 2012"
Антония Петрова на конкурса „Мисис Свят – Русия 2012″

  Жадната за слава Антония Петрова най-нахално претендира, че се е сдобила и с международно признание. Тоца, която неуморно обикаля телевизионните студия под ръка с руския си съпруг, вече се тупа в гърдите, че е станала и Мисис Русия. А вечно услужливите медии у нас безкритично приемат розовите балони на перничанката.

Понеже „звездната двойка“ дойде до гуша на всички с грандоманските си хвалби и многократни сватби, журналисти направиха проучване как точно нашата Мис Крокодил е станала Мисис Русия. Оказа се, че истината е далеч от това, с което се перчи Петрова, и по-скоро прилича на сюжет от повестите на Гогол. Всъщност Тоца е спечелила титлата на миниатюрно конкурсче, организирано в световно неизвестния град Енгелс в дълбоката провинция, както се казва в такива случаи – „на г*за на географията“, с извинение. Не го търсете на картата, защото няма да го откриете. Иначе селцето се намира в Саратовска област.

Антония Петрова на конкурса „Мисис Свят - Русия 2012". Церемонията е ала Митьо Пищова. Тя е проведена в град Енгелс, който го няма указан дори на картата
Антония Петрова на конкурса „Мисис Свят – Русия 2012″. Церемонията е ала Митьо Пищова. Тя е проведена в град Енгелс, който го няма указан дори на картата

Въпросният конкурс за омъжени рускини, чието пълно название е „Мисис Свят – Русия 2012″, е организиран от някой си Антон Петров, местния Митьо Пищова. Антония Петрова е спечелила короната в „тежко“ състезание с цели 17 конкурентки от „представителни“ дестинации като Суругут, Красноярск, Уляновск, Омск и 4 от областния център Саратов. Не е привлечена нито една столична красавица или известно име. Няма и участничка от другия голям руски град – Санкт Петербург. Нито една от големите руски медии не отразява бутафорната изява.

Залата, в която протекла „оспорваната“ надпревара, е местният нощен клуб „Росинка“ – типична провинциална пивница. Мястото, както се вижда от кадрите, публикувани в местните медии, не блести нито със стил, нито с лукс, то е на светлинни години далеч от бляскавите клубове на Москва и Петербург. Участничките пристигат сдопотопни черни волги, каквито има само в старите съветски филми. Дамите са издокарани като провинциални абитуриентки от времената на соца.

Петрова леко се отклонява от регламента, който изисква вокално изпълнение, се представя в… балетна миниатюра. Изпълнява я доста тромаво в нелепа синя воалена рокличка. Все пак не може да се е отрече, че тя изглежда доста по-симпатично в сравнение с конкуренцията. Останалите грозотии биха уплашили и порядъчно къркан казак.

„Здравейте, аз съм Антония Петрова. Израснала съм и съм получила своето образование в София. Имам две висши образования – международни икономически отношения и право“, разказва във видеоклип за конкурса злополучната перничанка. Пред журито нашата красавица развива теорията, че е пристигнала в Москва през 2006 г. със стипендия от „своя университет в София, за да усъвършенства руския си език в Държавния институт за руски език „Пушкин“.

Антония Петрова със съпруга си Александър Бередин
Антония Петрова със съпруга си Александър Бередин

Доколкото ни е известно, там учат бъдещи хора на литературата, писатели, поети, а Петрова тук се изживява като юристка. По нейните думи две години по-късно записала да учи успоредно и Института за развитие на финансовите пазари и вече е дипломиран дилър и брокер. Трогателно е и признанието й, че заедно с родителите си в България живее на брега на Черно море. Явно покрай земетресенията из Пернишко нашата хубавица живее в паралелна действителност. Нищо от това, което казва във визитката си, не отговаря на истината.

Местните медии пишат още, че другите участнички вдигнали скандал веднага след конкурса. Според тях Петрова и съпругът й Бередин подкупили журито с $ 20 000. За Антония титлата била важна, за да скъса веднъж завинаги с омразния прякор Мис Крокодил, уточняват още конкурентките, цитирани от регионални издания в град Енгелс. Важно е да се отбележи, че нито една голяма руска телевизия, нито пък престижен вестник не публикува нито ред за менте конкурса.

Истинската Мисис Русия 2012 всъщност е футболната съпруга Инна Жиркова. Надпреварата за най-красива рускиня е в Малта, а на финала оцеляват 23 красавици от различни краища на Русия, Новосибирска и Московска област.

Антония и мъжът й на екскурция в Лас Вегас
Антония и мъжът й на екскурция в Лас Вегас

Всички те са майки, които водят активен социален живот, правят кариера и се занимават с благотворителност. Победителката се окичва с корона, отрупана с хиляди камъни „Сваровски“, изработена в Америка.

Това е горчивата истина за кариерата на Антония Петрова. Повече от ясно е, че тя е една абсолютна митоманка и лъжкиня и нито дума, която изрича, не отговаря на истината. Въпросът е докога тази абсурдна личност ще ни бъде навирана от всевъзможни предавания като пример за успял човек и кога най-после ще спре да ни тормози с безкрайните демонстрации на рокли, прически, обувки, бижута. Журналистическа проверка показа, че само в последния месец Антония Петрова е гостувала 14 пъти в национален ефир. Толкова интервюта в рамките на такъв кратък период от време не е успял да реализира дори ненадминатия дърдорко Бойко Борисов.

 

Мъжът й пред фалит

Съдия-изпълнител е извадил за публична продан офис на фирмата, в която е съдружник съпругът на Мис България 2009 Антония Петрова Александър Бередин. Причината – непогасени задължения към банка. Офисът е от 90 кв.м и се намира в столичния квартал „Изгрев“.

Според мълвата, която циркулира, откакто Тоца спечели най-престижната титла от конкурс за красота у нас, богатият й съпруг плаща короната на „Мис България“. Спорно е обаче дали е станало точно така. Ако се съди по фирмените отчети на „Сироко груп“, в която е съдружник Бередин, финансовото му положение не е никак блестящо. Според последния, публикуван в Търговския регистър през юни 2012 г., приходите от продажбата на спортни дрехи са намалели със 71 %, а дружеството има непогасени задължения към персонала.

Досадното семейство има и фирма, в която двамата съпрузи са съдружници. Тя се казва „First line media“ с предмет на дейност придобиване на радиомрежа. Капиталът е 100 лева, като 99 са на Бередин и 1 лев е делът на Антония, фирмата е регистрирана в началото на 2012 г.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Голямата измама Мис Крокодил"

  1. Ina   15.10.2013 at 1:00

    I na men mi se struvashe,che ima neshto nechisto v neinoto minalo,moje da se okaje nai-golqmata izmamnica i vsichki nashi „umni“ jurnalisti,koito sa q kaneli shte ostanat kato v nebrano loze za deto sa i vqrvali dostoverno na vsqka duma.Tq prosto e edin draznitel nishto poveche,obicha da se xvali s tova kolko e bogata i zamojna ,a ne vijda che vsichki sme prostosmartni,v vseki choveshki jivot ima uspexi i provali…

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *