Тайните хонорари във „ВИП Брадър“ – пълния списък виж тук:

вип брадър 2013Близо 1,5 милиона лева е бюджетът за хонорари във „ВИП Брадър“ тази година. Рекордни суми даде Нова телевизия на знаменитостите, които да вдигат рейтинга на риалити шоуто. Журналисти се добраха до точните хонорари, които ще получи всяка звезда за престоя си.

Най-много средства, естествено, е глътнала Парис Хилтън. Мълвата носи, че за да остане в Къщата 2 дни, глезлата е прибрала $ 250 000.

От българските звезди с най-висок хонорар се очертава Ирина Флорин. За да бъде в риалитито, изпълнителката на „Цвят лилав“ е щипнала рекордните за родна звезда 130 000 лева.

Първоначално тя шокирала организаторите с настояването да й броят 300 000 лева. Естествено, Флорин блъфирала, за да си увеличи хонорара, и в крайна сметка взела доста повече от останалите.

Станка Златева
Станка Златева

Станка Златева успяла да се договори за 100 бона, и то с лекота. Освен заради солидната сума спортистката се навила да влезе в Къщата и заради уверенията на продуцентите, че е любимка на зрителите и ще е

Тервел Пулев
Тервел Пулев

сред сигурните финалисти в шоуто. На този етап тя е с най-големи шансове да спечели.

Тервел Пулев ще вземе между 80 и 90 000 лева. На боксьора не му се наложило да се пазари, тъй като от шоуто правят опити да го привлекат за участник още от миналия сезон.

Мира Радева
Мира Радева

Първоначално продуцентите искали брат му Кубрат и били склонни да му дадат 150 бона. В крайна сметка обаче се задоволили и с него.

Мира Радева се гласи да прибере горе-долу колкото брата на Кобрата. Социоложката се пазарила дълго с продуцентите, тъй като защитавала не само своите интереси, а и тези на щерка си и гаджето й, които също са в Къщата. В крайна сметка тя ще лапне 75 бона.

Мишо Шамара се хвалил в музикалните среди преди старта на риалтито, че е успял да измъкне най-малко 60 000 лева. Запознати обаче споделят, че рапърът ще получи далеч по-малко

Мишо Шамара
Мишо Шамара

възнаграждение.

Останалите хонорари се движат между 25 000 и 50 000 лева. Любопитното е, че някои звезди са се договорили това да са чисти пари, а други са се прецакали и ще им направят данъчни удръжки. Важна подробност е, че ако пожелае в даден момент да напусне по свое желание Къщата, а не по зрителската вола, всеки участник автоматично губи хонорара си. Сумите ще бъдат преведени по банкови сметки на ВИП персоните до 15 работни дни след излизането им от шоуто.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *