Не е за вярване! Вижте на колко години е Енджи Касабие!

Възрастта на диетоложката Енджи Касабие се оказа най- голямата енигма за съквартирантите и коментаторите. Снощи красивата ливанка завърши участието си на осмо място в полуфинала на „Вип Брадър“. А днес най- горещият въпрос, който й беше задаван, беше този на колко години е.

Най- развълнуван от темата се оказа бившият й съквартирант Антон Стефанов, който зае мястото си на коментатор в „На кафе“. Журналистът показа статия от вестник, в който е написано ЕГН- то на Енджи Касабие, от което става ясно, че тя е на 35 години.

Във визитката си за риалити шоуто обаче ливанката казала, че е на 29 години. В къщата тя посрещна и рождения си ден и излиза, че е навършила 30. Енджи имала уговорка с продуцентите да не отбелязват празника по никакъв повод, защото се срамувала от темата за годините си.

В интервюто си за Гала, тя отказа да даде конкретен отговор на въпроса. Енджи предложи всеки да реши за себе си на колко години е тя. Според нея, важното е да изглеждаш добре, да си поддържана, а не да робуваш на някаква цифра, каквато е възрастта.

Явно темата за годините е болна за красивата ливанка. Но, в крайна сметка, кого ли го интересува? Щом видимо на всички им изглежда на 25 – 30 – нека да е на толкова. В крайна сметка, тя не може да скрие от себе си истината и си я знае най- добре.

Енджи Касабие беше сред най- дипломатичните съквартиранти и се опита да се въздържа от скандали и караници. Но красотата и скъпият й гардероб се оказаха трън в очите на повечето жени в къщата. А произхода й – подразни шеф Петров. Енджи се извини само на Миглена Каканашева за грозните думи, които й отправи, докато се храни.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *