Стигна дъното! Лудият репортер скочи в басейн без гащи! ВИДЕО:

ЛудияЛудият репортер на Милен Цветков изобщо не се замисля, когато трябва да блесне и да бъде в центъра на вниманието.

Той е толкова жаден за слава, че е готов на всичко, за да се говори за него.

Тези дни Даниел Петканов направи нещо безумно. Съблече се чисто гол и се хвърли в столичен басейн. Разбира се, не го направи сам, а след като бе насърчен от група девойки и негов приятел  да го направи.

Красавиците пищяха щастливо, докато приятелят му  хващаше  бас с него, че ако скочи гол в басейна ще му даде цели 20 лева!

Петканов се съгласи на смешната сума, която дори клошар би подминал с презрение и се метна без гащи във водата. На всичкото отгоре това е записано на клип и репортерът знае, че го снимат.

Почти срамежливо, като девица, той изхлузва оранжевите си шорти и се хвърля във водата. Камерата милостиво се спира само на задните му полукълба, изпускайки мъжкото му достойнство. Но то явно предизвиква въодушевление у мацките, които пищят в захлас, сякаш никога не са виждали мъж без гащи.

Видеото е заснето на басейна до Зоологическата градина в столицата София и е направено пред близо 400 души свидетели, които са се събрали на разюздано парти там.

На Петканов обаче не му пука и след „геройството“ си, взима гордо наградата си от 20 лева, а излагацията е повече от пълна.

Впрочем вижте сами ТУК:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *