Милен Цветков разкри какво се случва с Даниел Петканов! Виж Тук:

milen-cvetkov-dani

Милен Цветков разкри каква е съдбата на репортера му Даниел Петканов в Нова тв, след скандала, който вдигна около раздялата си с моделката Александра Богданска.

Предаването „Часът на Милен Цветков“ вече стартира, но от лудия репортер няма и помен. Това породи предположението, че Петканов е уволнен, тъй като замесил името на медията в грозния скандал.

Милен Цветков разкри, че Даниел не е уволнен. Но за момента от екипа на предаването са решили да не се появява на екран. Цветков признава, че на Петканов му е много трудно в момента, чувства се зле от потресаващата си разделя с Александра. Но всички от екипа се опитват да му вдъхнат кураж, за да може да продължи напред.

ludia-reporter-gadje-7

Милен призна, че в момента Петканов е съсредоточен основно върху интернет проектите си. Засега не е ясно кога ще се появи отново на екран, но категорично не е уволнен. Нуждае се от почивка покрай целия медиен панаир около историята с бившата му.

Преди две седмици Даниел Петканов оповести, че се разделя с приятелката си Александра, защото разкрил, че му изневерява с други мъже. Моделката пътувала често до чужбина, основно Италия, където се срещала с тях. Репортерът призна, че се чувства обиден и използван, защото през цялото време тя му казвала колко го обича.

Гневната реакция срещу Александра, която заля социалните мрежи, съсипа моделката. Красавицата получи нервен срив и постъпи за няколко дни с психиатрично заведение. В момента си е вкъщи, но продължава да пие тежки успокоителни.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *