Милен Цветков разкри какво се случва с Даниел Петканов! Виж Тук:

milen-cvetkov-dani

Милен Цветков разкри каква е съдбата на репортера му Даниел Петканов в Нова тв, след скандала, който вдигна около раздялата си с моделката Александра Богданска.

Предаването „Часът на Милен Цветков“ вече стартира, но от лудия репортер няма и помен. Това породи предположението, че Петканов е уволнен, тъй като замесил името на медията в грозния скандал.

Милен Цветков разкри, че Даниел не е уволнен. Но за момента от екипа на предаването са решили да не се появява на екран. Цветков признава, че на Петканов му е много трудно в момента, чувства се зле от потресаващата си разделя с Александра. Но всички от екипа се опитват да му вдъхнат кураж, за да може да продължи напред.

ludia-reporter-gadje-7

Милен призна, че в момента Петканов е съсредоточен основно върху интернет проектите си. Засега не е ясно кога ще се появи отново на екран, но категорично не е уволнен. Нуждае се от почивка покрай целия медиен панаир около историята с бившата му.

Преди две седмици Даниел Петканов оповести, че се разделя с приятелката си Александра, защото разкрил, че му изневерява с други мъже. Моделката пътувала често до чужбина, основно Италия, където се срещала с тях. Репортерът призна, че се чувства обиден и използван, защото през цялото време тя му казвала колко го обича.

Гневната реакция срещу Александра, която заля социалните мрежи, съсипа моделката. Красавицата получи нервен срив и постъпи за няколко дни с психиатрично заведение. В момента си е вкъщи, но продължава да пие тежки успокоителни.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Милен Цветков разкри какво се случва с Даниел Петканов! Виж Тук:"

  1. puravive discount uk   16.04.2024 at 22:04

    Hello there! I just wish to offer you a big thumbs up for the great info you’ve
    got right here on this post. I’ll be returning to your site for more
    soon.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *