Станка Златева ле*бийка?

Грандиозните панаири между Станка Златева и Мира Радева в Къщата на „ВИП Брадър“ имат дълбоки причини, които останаха скрити за зрителите пред малкия екран. Хора от екипа на предаването издадоха, че двете участнички се хванали за гушите след разменени реплики за сек*уалността на боркинята.

Станка се снима в клип на фолкфурията Малина преди две години
Станка се снима в клип на фолкфурията Малина преди две години

В един от неизлъчените моменти от шоуто Мира успява да изкара Станка от кожата й, като директно й казва, че я смята за ле*бийка. Социоложката си обяснява, че това е причината Златева така и да няма мъж до себе си.

„Ти ще намериш любовта, като преоткриеш своята сек*уалност. Ти си мъжко момиче и няма нищо лошо в това“, изстрелва в лицето на Станка с типичния си неделикатен изказ Мира.

Станка Златева и Малина клипВ този момент боркинята едва сдържа нервите си. Олимпийската шампионка побеснява, заради разкритията на Радева, които щели да станат достояние на семейството й, което дори не подозирало за увлеченията й. До излизането си от Къщата Златева треперела за това как ще я приемат в родното й с. Крушаре, където не се славели с голяма толерантност към различните, пък били те и гордост на спортна България.

По решение на продуцентите обаче кадрите, в които Мира намеква за сек*уалността на Златева, не виждат бял свят. От шоуто гласят Станка за новия победител и не искат да рушат имиджа й. Затова излъчват само епизодите, в които двете съквартирантки се карат като квачки за дреболии, докато са затворени в Къщата. Зрителите обаче остават озадачени защо Златева толкова се засяга на обидата, че не носи пола.

В Къщата Станка показа спортната си фигура, но така и не разкри истинската причина, поради която се ядоса на Мира Радева
В Къщата Станка показа спортната си фигура, но така и не разкри истинската причина, поради която се ядоса на Мира Радева

„Всъщност Станка получи далеч по-директни коментари от Мира, че я смята за обратна. Затова и така не й прости до края, макар че продуцентите се опитаха да ги сдобрят не веднъж“, твърдят наши източници в екипа на шоуто.

Мълвата за нестандартната сек*уалност на Станка не е от вчера. В спортните среди дори се шушука, че тя е имала връзка със своя колежка боркиня. Двете обаче пазели в тайна отношенията си заради роднините на Златева, които нямало да приемат, че щерка им води снаха у дома. Отношенията на шампионката с колегата й Кирил Терзиев, който бе представен за последното й гадже пък били само за заблуда. Всъщност между двамата спортисти нямало никакво физическо привличане, а само дълбока дружба. Киро обаче често играел алиби на Станка пред непознати хора, за да не се разчува, че тя. предпочита отношения с хора от своя пол.

За пръв път за ориентацията на Златева се заговори преди 2 години, когато тя участва в клип на чалга певицата Малина. Боркинята бе снимана в гръб и зрителите през цялото време си мислеха, че гледат някой здрав мъж. На финала на видеото Станка си разменяше нежности с фолк изпълнителката и се обърна с лице към камерата, така че маските паднаха.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/CpuIVjq9pfc

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *