Соня Колтуклиева спи със снимка на Цветан Василев! Ваня Червенкова я издаде!

Соня Колтуклиева
Пиарката Соня Колтуклиева, която прекрачи за втори път прага на Къщата на „Биг Брадър ол Старс“ отново шокира зрителите с превземките си. Още в първите минути 58-годишната петричанка огласи Нови хан с типичния си истеричен смях, който веднага успя да подразни съквартирантите, начело с бизнес дамата Ваня Червенкова.

Всъщност Червенкова си поставила тайна мисия още извън къщата, в която главно действащо лице ще бъде Колтуклиева. През последните месеци двете често се засичали по телевизионни студиа и Соня Колтуклиева споделила шокиращи подробности от личния си живот пред желязната лейди. Колтуклиева твърдяла, че спи в едно легло не с кого да е, а със скандалния банкер Цветан Василев. Червенкова се потресла от пикантната информация и разпитала пиарката какви точно са техните взаимоотношения. Притисната до стената, Соня признала, че всяка нощ под възглавницата си поставя снимка на Василев, за да чувства неговата любов и закрила.

Цветан Василев
Цветан Василев

След като научила комичния факт, Червенкова се зарекла още в първите дни на шоуто да претършува кревата на пиарката, за да провери дали снимката на бизнесмена придружава Соня и в Къщата. Нищо чудно Колтуклиева да я е замъкнала и да реши да посрами допълнително скандалния финансист.

По думи на Маргарита Михнева, Соня и Василев са в опасно тясна връзка. Петричанката цоцала банкера по 10 хил. лв. на месец, за да го обслужва медийно. Явно щедростта му към нея я е провокирала да го превърне в свой бог. И вместо на иконите, да се моли пред неговия хартиен лик.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *