Смелост! 84- годишния Ицко Финци ще прави още деца!

Легендарния актьор Ицхак Финци, който стана баща на 84 години заяви, че е  готов да си направи още пет-шест деца.

Толкова му харесало изписването на бебето и всички грижи около него, че чак самият той се подмладил. Актьорът има  син, който е над 50-те и отдавна е забравил какво значи бебешко гукане и детски смях вкъщи. Синът му Самуел е актьор в Германия, но пристигна за  раждането. Обаче успя да го дочака и пак си замина, защото работел по важен проект.

Той бил един от първите, които честитили бебето на баща си и шеговито казал, че спокойно може да е дядо на малката си сестричка. След което изпратил подаръци и обещал, че ще я обича като собствено дете.

Финци пък обяснил, че продължава да се чувства млад и щастлив, защото любовта просто го е преродила.

От няколко години той е влюбен и живее под един покрив с доста по-младата от него  Лиза Боева, която е в края на 30-те. За изненада на всички Лиза забременя и преди седмици роди дъщеря на любимия си, като я кръсти с красивото име Матилда.

Лиза се притеснявала от раждането, защото също не била в първа младост, но всичко минало като ноти, а бебето било красиво и кротко.

Двамата родители са толкова щастливи, че са готови в най-скоро да се заемат с приятното занимание да си направят още едно отроче.

Ицко пък е на върха на щастието и почерпил всички приятели.

Въпреки напредналата си възраст, той помагал на Лиза за бебето, заедно къпели Матилда и отсега спорели актриса ли ще стане или режисьор като майка си.

Ицхак и Лиза се събраха официално миналата година, като  признаха чувствата си един към друг в романтично ресторантче в Париж  миналата година. Дотогава бяха само колеги. А сега вече са и родители.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *