50-годишният Самуел Финци пристигна в България ЗА РАЖДАНЕТО НА БРАТ СИ! Виж тук:

ФинциСинът на Ицко Финци – Самуел, който се води за най-успелият български актьор зад граница, пристигна в България, за да присъства на раждането на братчето си.

Докато чака щастливото събитие, той ще представи два свои филма на „София филм фест“, а за целта напуснал набързо снимачната площадка в Израел, където в момента снима нова лента.

В събота българските киномани ще могат да видят два филма с негово участие. В единия той е партньор на Мария Кюри, а в другия пък е в ролята на сериен убиец. В първия филм говори на френски, а във втория – на немски.

Първоначално филмите не били включени в програмата, но когато организаторите разбрали, че Самуел е тук, веднага прекроили предварителната листа и успели да вмъкнат лентите с българина, който е носител на отличието „актьор на годината“ в Германия.

Финци, Лиза
Ицхак Финци и с 40 години по-младата му съпруга Лиза

Самуел се гордее с баща си и любовната му сага с възмладата му съпруга Лиза. Той изобщо не робува на предразсъдъци и няма нищо против на 50 години да стане батко. И с хлапашко нетърпение очаква да види бебето. А то ще се роди всеки момент, тъй като Лиза вече е в болницата и всеки момент ще роди.

Младият Финци е семеен и има 2 деца, на които новороденото ще е чичо или леля.

Припомняме, че Ицко и Лиза се ожениха наскоро, а разликата им е близо 40 години. Това не притесни възрастния актьор и в момента той се готви да става татко.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *