Слави Трифонов чака дете!

Слави Трифонов чака дете от приятелката си Мартина. Това е най-горещата новина от шоу средите от последните няколко дни. Пикантната вест беше потвърдена от някои от най-близките хора до Дългия, но той естествено запазва пълно мълчание по темата и надали ще потвърди истинността й.
Ако се вярва на мълвата, Мартина в момента е в самото начало на бременността си и изобщо не й личи. Въпреки това чаровната блондинка е скрита от всички и не се появява в офиса на продукцията. Вечер се вясва само за ефир и веднага след изявата на балета изчезва, без да размени и дума с колежките си или някой от екипа.
Красавицата изненадващо е с двама души охрана, които са навсякъде с нея и бдят с кого се среща.
Трифонов е притеснен да не се разприказва в приятелските си компании, че чака дете от него и е поставил пазванти, които да я контролират.
Въпреки това Мартина вече е доверила пред някои от най-близките си, че тестът й е положителен – да, тя носи дете от Слави Трифонов!
Това обяснява и странният годеж, който Дългия е имал с нея преди около месец и половина в изискания столичен ресторант „Чинечита“ в кв. Бояна.
Преди дни пресата гръмна, че Слави и Мартина са се сгодили в градината на изисканото заведение, а гости на тържеството са били едва 20-тина души от най-близкото им приятелско обкръжение.
В интервю за столичен всекидневник Трифонов отказа да коментира мълвата и за пореден път отсече: „Личният ми живот си е само мой и нямам намерение да го коментирам с никого“!
Според запознати, от съображения за сигурност Мартина ще бъде пратена всеки момент в чужбина. Тъй като скоро ще почне да си личи, че е трудна, Слави смята да вземе мерки и да я засели далеч от обективите на папараците. Трифонов също ще пътува с нея- през август той излиза в традиционната си едномесечна почивка, а тази година „Ку-ку бенд“ няма да прави обичайното си лятно турне.
„Слави и Мартина ще ходят до Сингапур, а после и на Сейшелите. После най-вероятно тя ще остане някъде в Европа, а той ще прескача да я вижда, коментират близки до шоумен № 1.
Някои смятат, че в ролята на закрилница на бременната Мартина ще влезе Дарина Павлова, която е една от най-близките приятелки на Слави Трифонов. Вдовицата на Илия Павлов живее в Рим в огромно имение и с готовност може да поеме опеката над половинката на Дългия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *