Бареков дърпа Слави в ТВ 7

Слави Трифонов

  Упорити слухове, че Слави Трифонов води преговори с ТВ 7, се носят в медийните среди от няколко дни. Според източници, Дългия и екипът му се местят в канала от началото на септември. Преди дни Трифонов е бил забелязан на среща в офиса на изпълнителния директор на канала Николай Бареков. Слави бил в компанията на един от сценаристите си и стоял при шефа на ТВ 7 повече от час и половина.

„Не мога да ви кажа нищо по въпроса. Срещам се всеки ден с по 50 човека. От есента сме предвидили още по-силна програмна схема, така че са възможни всякакви изненади. Слави е един от най-добрите продуценти у нас, така че не е изключено да работим заедно по съвместни проекти – с удоволствие бихме го поканили. Но на този етап ще отрека информацията, че предаването идва в ТВ 7. За момента нямаме интерес към неговото шоу“, откровен бе пред заинтригувани журналисти Николай Бареков.

Николай Бареков

„Не коментираме“, казаха лаконично от екипа на Трифонов и с това още повече засилиха въпросителните.

Истината е, че срокът на договора на „Шоуто на Слави“ с Би Ти Ви изтича наесен. Той се подновява по традиция през юли. Възможно е Трифонов просто да проучва пазара, за да направи адекватна оценка на бизнеса си. Има и друг вариант – Слави да е бил на среща в ТВ 7 в качеството си на продуцент и да е предложил друго предаване на медията. В последната година каналът дръпна, осезаемо увеличи аудиторията си с над 300% и се нареди плътно зад Нова телевизия в рейтингите, изпреварвайки БНТ 1 и каналите от групата на „Диема“. В отделни дни пък новините и „Къртицата“ бяха №1 по рейтинг изобщо в тв ефира.

Спекулира се, че Дългия си заминава от Би Ти Ви, всеки път, когато приближи краят на срока на договора му с медията, напомнят наблюдателни. Според запознати, в момента Слави се опитвал да шантажира телевизията и да я плаши, че има вариант да си тръгне. Според данните на агенция ГАРБ през месец май, около 570 000 души средно на вечер са били зрители на шоуто и то остава лидер в часовия пояс. Силни резултати правят и повторенията, които Би Ти Ви излъчва по обед.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *