Слави Трифонов копира Лили Иванова!

Слави Трифонов

Грандиозно завръщане в музиката подготвя Слави Трифонов. След като мълча цели 3 години и накара публиката да повярва, че вече няма да се занимава с пеене. Дългия хвърли като бомба в ефира на шоуто си новината, че издава двоен диск с 21 песни.

Компилацията включва всички парчета на „Ку-ку бенд“ от началото на 2010 година, а във вторник вечер беше представен и видеоклип на едно от тях. Според близки до гологлавия шоумен фактът, че обявява издаването на двойния си диск точно сега, не е никак случаен. Слави е амбициран, завръщането му на музикалния пазар да бьде наистина грандиозно, а за да стане така, подготвя голям концерт не къде да е, а в зала „Арена Армеец“.

Точно така – целта на Дългия е да повтори и дори да надмине успеха на Лили Иванова, който тя пожъна на 22 ноември в същата зала. Плановете на Слави Трифонов са да направи организацията на голямото събитие през идните три месеца и напролет да зарадва почитателите си с концерт. Планираната дата е между 10 и 20 април.

Шоуменът отсега бил сигурен, че ще препълни „Арена Армеец“ от желаещи да видят на живо изпълненията му. Подобно на естрадната прима той, обаче нямало да включи в репертоара си най-големите си хитове от времето на „Канапето“ и „Хъшове“, а щял да залага само на нови парчета, които повечето хора не знаят.

Освен на собствените си сценични възможности, по време на концерта Слави смята да се уповава и на верните си музиканти от „Ку-ку бенд„. Половината парчета в новия албум са техни, а основните изявяващи се с изпълнения са Годжи, Борис Солтазийски, Цветелина Грахич и Йордан Йовчев – Гъмзата. Дългия смятал да покани и изпълнители от чужбина за мащабното шоу.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *