Слави прибира два милиона за три дни!

Слави2Слави Трифонов ще осребри висенето си пред Народното събрание и ще върне славата си на най-касов изпълнител в България.
Той организира концерт на 16 юни в Арена Армеец. По данни на екипа му билетите били свършили за отрицателно време – тоест за 20-тина минути. Народната любов се оказала толкова силна, а плачът на неуспелите да се доберат до безценното късче хартия толкова отчаян, че шоуменът веднага решил да извика концерта си на бис на 17 юни, единствено за да угоди на почитателите си и да не ги разочарова.
 Този път билетите свършили за половин час и Дългия се разтопил от още по-голяма любов към феновете.
Свръхсили обявил, че ще направи и трети концерт на 18 юли.
Егото на гологлавия изпълнител е начесано отвсякъде. Той постигна своеобразен рекорд в българската чалга, като в три последователни дни ще пълни най-голямата зала у нас с фенове, които ще вият и крещят пред кумира си.
Никой обаче не се сеща, че и джобът на Трифонов ще натежи така, че направо ще се скъса. Хора от бранша изчислиха, че само за двата си концерта  ще лапне 1,5 милиона лева, а от третия още 700 хиляди. И това е чистата сума, която ще мушна в банковата си сметка.
Останалите пари ще ги даде за наем на залата, за сценични ефекти и за хонорари. Както и за други разходи.
Слави протестШоуменът няма ни дете, ни коте и дава по 5000 лева на месец на майка си да си ги харчи  и на племенника си за някоя нова кола и за джобни. Останалите ги влага в недвижими имоти и е обзавел няколко апартамента. Наскоро той обясни, че иска да се задоми и му е мъчно, че е сам. Търсел си половинка, която да му роди дете и да му осмисли живота.
Вече имаше подобна половинка – Мартина, но тя роди дете на друг.
Сега Слави чака любовта, само че на грешния ъгъл, защото тя не се появява отникъде, коментират от Бенда му.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *