Слави и Росен Петров топят кила с моркови

Слави Трифонов и Росен Петров
Слави Трифонов и Росен Петров

 

Водещите и бивши приятели Слави Трифонов и Росен Петров поддържат фигурите си основно с моркови и ябълки. Когато двамата усетят, че са на път да счупят кантара, се стягат, екстрем но спират всякакви храни и минават на диета.

Моркови
Моркови

Още докато бяха близки, Трифонов и Петров спазва ха т.нар. „морков режим тъй като зеленчукът е богат на витамини и фибри, аскорбинова и пантотенова киселина, витамини А, D, Е, К, В2, В12 и каротин, който е известен антиоксидант.

Укрепва имунната система и регулира обмяната на веществата. Диетата с моркови е много тежка, но продължава само 4 дни, а ефектът й е освен забележителен и траен.

Трифонов неведнъж е споделял, че заради очите дори се събужда с две чаши сок от оранжевия зеленчук. Към режима се включват две ябълки на ден, една чаша прясно мляко, зехтин и яйца за вечеря, като не се позволяват никакви сосове. Диетата приключва с резен шунка и 200 грама кисело мляко. Заради здравословните си проблеми с лицето Росен Петров няма как да спази строгия пост, тъй като трябвашe да се храни редовно, понеже приемаше силни лекарства.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *