Скучният Пловдив дотегна на Преслава, продаде си и втория апартамент там!

Преслава

  Най-оборотната фолк гърла на родния шоу небосклон се е изръсила с около 150 000 евро, за да си купи имот в тузарския столичен квартал „Бояна“ мълвят злите езици.

Освен това е обявила за продан втория си пловдивски апартамент – в комплекс „Райски кът“ в кв. „Хр. Смирненски“, научихме от осведомени източници. Първият – който беше срещу заведението „Марс“ в кв. „Кючук Париж“, отдавна е продаден…

Щом Преслава продава и втория си имот в Пловдив – явно градът вече не й харесва и тя смята да го напусне завинаги. Сигурно нещо въздухът под тепетата не й е допаднал… Иначе близо 4 години Преси си беше като истинска пловдивчанка.

След всяко свое участие в родината се връщаше да спи в Пловдив, возена от верния си шофьор Иван Сарафски – който също е пловдивчанин.

Но явно местната клюка я настрои срещу града и сега Прeслава прави всичко възможно да избяга от Пловдив.

Припомняме, че апартаментът в „Кючук Париж“ тя продаде заради бурни скандали със своите съседи. Но пък си взе нов имот който сега обаче също е на тезгяха.

Жалко е, защото това лято без Преслава – атракциите в Пловдив стават с една по-малко.

Журналисти припомнят, че Преси често обичаше да се припича на жабунясалия басейн в комплекса до гребната база.

Там изпълнителка на “Лъжа е“ ходеше със своята приятелка русата управителка на „Ситиплейс“. И винаги предявяваше претенции да не се допускат около нея нахални ловци на автографи и всякакви навлеци. Тази забрана, разбира се, не важеше за журналисти. Те се считаха винаги за добре дошли.

Другото й любимо място беше скъпарски коафьорски салон в центъра на Пловдив. Уви…

Отсега нататък за прическата на едрогърдата Преслава ще се грижат само столични фризьори.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *