Вики Терзийска – нимфом*нка! Тормози участници в „Гласът на България“

Вики Терзийска

  Опасно е размита границата между симпатията и сексуалния тормоз в музикалното риалити „Гласът на България“. Вината за това е на менторката Вики Терзийска. Намеците и многозначителните й намигвания объркват кандидатите за слава и те често не знаят как да реагират. Затова мълчат, усмихват се плахо, а в погледите им прозира изумление и потрес.

„Тоше, с тая китара, с тоя готин глас, с тия сини очи… Само за моя отбор си“, кокетно възкликна Вики след представянето на един от първите кандидати.

Поведението й бе доста подозрително. Тя сякаш флиртуваше с участника Тодор Георгиев – отмяташе бавно коси назад, усмихваше се палаво на моменти истерично. И нито веднъж не отлепи поглед от избраника си.

„Ти пък как видя цвета на очите му“, попита другият ментор Данчо Караджов. „Виждам, виждам! Което е важно, го виждам веднага“, отвърна вокалистката на „Мастило“, но вместо да очарова, комплиментът й уплаши Тодор.

Затова и в крайна сметка талантливият младеж избра отбора на Преслава.

Друга жертва на Вики бе чернокожият Теми Омеде. Той я впечатли с изпълнението си на песента „Ain’t no sunshine“. Като го чу, Терзийска възкликна: „Ти си най-готиният шоколад, който съм виждала“. Което пък накара зрителите да се замислят кои са другите „шоколади“ на младата дама.

Певицата хич и не се притесни, че в изказването й мнозина усетиха сексуална нотка. Не се изчерви и когато Миро размаха срещу нея пръст с думите: „Сега разбирам защо гледаше и дишаше тежко“.

В „Гласът на България“, Вики често звучи като гладна за мъжко внимание жена

Терзийска вероятно просто демонстрира чувството си за хумор в шоуто, но репликите й като нищо могат да се изтълкуват и като сексуален тормоз. Още повече че на нея отдавна й се носи славата на нимфоманка.

Певицата, която се изживява и като актриса в сапунката „Къде е Маги?“, има куп връзки зад гърба си. Сред бившите й любовници са китаристът на „Мастило“ Десо, голфърът Тодор и Емил, който върти бизнес с кетъринг и с когото Вики бе снимана през 2011 г. За близък до сърцето й мъж се спрягаше и хазартният бос Коко Динев – бивш съпруг на Анелия и настоящ на Емилия. Терзийска обаче отрича да е била интимна с осеменителя на фолка, твърди, че отношенията им били други.

На нож с Преслава

Вики Терзийска влезе в конфликт с Преслава още при старта на шоуто. Поп певицата се опита да омаловажи работата и постиженията на фолкгърло №1. Повод за словесния дуел стана талантливата Николета Станойкова.

„Ако това е стилистиката, в която искаш да пееш, аз съм твоето момиче“, опита се да привлече кандидатката в своя отбор Вики. Тя се изказа непосредствено след колежката си Преслава и добричлийката се засегна.

„Е, какво пък като съм фолкпевица“, нацупи се гордостта на “Пайнер“.

„Нищо, ама все пак“, отвърна Вики, с което окончателно разсърди колежката си, за която злите езици твърдят, че й е баджаначка по линия на Коко Динев.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Вики Терзийска – нимфом*нка! Тормози участници в „Гласът на България“"

  1. Методи   08.03.2013 at 16:16

    Абе едва ли някой мъж ще е против 🙂 По скоро го прави за шоуто, не мисля, че е тормоз

    Отговор
  2. krasivi   18.03.2013 at 1:26

    Е, кой ще се оплаква от такъв тормоз? Сладък тормоз, бих казал 😉

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *