Скандал! Украйна се опита да спре Кристиян Костов! Ето в какво го забъркаха:

Крис1Ден преди да излезе на сцената на „Евровизия“, българският участник Кристиян Костов бе замесен в политически скандал.

Украинските медии започнаха сериозна психо атака срещу 17-годишния участник, който представя страната ни, а известният с крайния си национализъм влогър Анатолий Шарий загря социалните мрежи с факта, че Крис пял в Крим, без да иска разрешение от официалните власти в Киев.  Младежът е пял в лагера „Артек”, когато е бил на 14 години, месеци след като полуостровът беше анексиран.
Шарий пусна кадри от изпълнението на Кристиян в  „Артек“ и попита страховито :  „Служби, спите ли?!“, той нарушава закона и трябва да бъде дисквалифициран.
По същата причина руската певица Юлия Самойлова беше изгонена от „Евровизия“, защото пяла в Крим без разрешение. Момичето, което има 80 процента инвалидност и е в количка, преживя много тежко наказанието и буквално се срина психически. Песента й беше готова и записана, но бандеровците не я пуснаха да влезе в Украйна.
Крис11Официалните власти отдавна знаеха, че Кристиян е пял на конкурс в Крим, но нямаше как да изгонят втори участник. Преди три години той е бил непълнолетен, само на 14 години и е отишъл с цяла група деца. Няма как да бъде подведен под отговорност за нарушаване на закона, тъй като отговорността е на организаторите. Освен това, ако дисквалифиират България, украинците ще имат проблем с ЕС, а на тях това не е изгодно.
Кристиян Костов е роден  в Москва, баща му е българин от Ямбол, а майка му е от Казахстан. Двамата се запознават и се женят в Русия, затова момчето има българско и руско гражданство.
Снощи Крис се представи блестящо на полуфинала на „Евровизия“, а специалистите прогнозират, че ще се класира в челната тройка на финала.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *