Кристиан Костов на една сцена с Кончита Вурст преди старта на „Евровизия“

Кристиян финалБългарският представител на „Евровизия“ малкият Кристиан Костов, ще пее на една  сцена в Лондон с Кончита Вурст!
Австрийската сензация, която се появи с брада и рокля на конкурса през 2014-а и го спечели, сега се радва на добра кариера, въпреки  световния скандал, който предизвика с появяването си на сцената в такъв вид.
Малкият Крис, както вече всички наричат нашето  момче, е сред избраните изпълнители, които ще пеят на Лондонското парти на Евровизия. То се провежда всяка година и се избират едни от най-многообещаващите изпълнители, както и стари участници, взели първата награда, или спечелили любовта на публиката.
Партито е  на 2 април, а билетите  вече са почти изкупени. Най-евтините са по 56 паунда, а най-скъпите по 140. Гост звездата на партито ще е скандалната Кончита Вурст.

Малкият Крис е леко притеснен, тъй като по време на ски-ваканцията си в Боровец падна и си счупи ръката и в момента е в гипс. Най-вероятно той ще бъде свален временно за концерта, а след това отново сложен.

 В Украйна обаче недолюбват момчето, тъй като баща му е българин, а майката от Русия и почти през целия си живот  Кристиан Костов е живял в Москва.  Той обаче вече има  сериозен фен клуб в Русия. Там Кристиан става известен още преди да се появи в български Х- фактор. Тамошната агитка ще му стиска палци и вероятно ще гласува за него.
 Русия го смята за свое момче, а България- също. Тук младият талант се класира на финала на „Х фактор“. А в Русия е стигал до финала на детското издание на „The voice“.
 Но дано произходът му да не му донесе проблеми в Украйна, както се случи с  руската представителка Юлия Самойлова. Певицата получи червен картон от Киев, под предлог, че заплашва националната сигурност на страната!

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *