Ето кой ще ни представя на „Евровизия“ 2017:

evrovizia-2017

Вече е ясен изпълнителят, който ще представи България на тазгодишната „Евровизия“ в Киев – талантливият Кристиан Костов от Х- фактор.

Певецът, който ще навърши 17 години след два дни – на 15 март, ще излезе на сцената на песенния конкурс на 11 май. Песента, с която Кристиан ще се яви, се казва „Beautiful mess“. Композирана е от същия екип, който класира Поли Генова „If love is a crime“ на четвърто място миналата година.

Кристиан Костов изгря на сцената на Х- фактор преди две години. Преди това, тийнейджърът беше стигнал до финалния топ 6 на руското издание на The Voice за деца. Негов ментор в шоуто е Дима Билан.

kristian-kostov-1

Певецът е наполовина българин. Роден е в Москва. Баща му е българин, родом от Ямбол. Майка му е от Казахстан. Родителите му се запознават като студенти в руската столица. Кристиан има по- голям брат и по- малка сестра. Семейството прекарва всяко лято в България, тъй като притежават жилище в курорта Свети Влас.

В българския Х- фактор през 2015 Кристиан Костов остана на второ място. След това подписа договор със Саня Армутлиева и нейната продуцентска фирма „Вирджиния рекърдс“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *