Сватбата на Мариана Попова и Ханес под въпрос

Мариана Попова и Ханес

  Разваленият годеж, който Мариана Попова и италианското й гадже Ханес изиграха като мисия във „ВИП Брадър“, е напът да се случи и в реалния им живот. Певицата с хитове, броящи се на пръстите на една ръка, е започнала да се чувства раздвоена относно идеята да встъпи в граждански брак с бащата на дъщеря си Мария Магдалена.

Причината се крие в алкохола. Спряганата за любовница на бившия президент Георги Първанов брюнетка като малка имала тежко детство заради родата си, в която били заклети алкохолици. Жестоките пиянски скандали между баща й, дядо й и чичо й се набили като пирони в ранимата детска душа, където ръждясват и до днес.

„Безспорно имах трудно детство. Родителите ми не бяха богати. Да, баща ми, чичо ми и дядо ми пиеха, но държа да се знае, че никога никой не е упражнявал насилие над мен! Моят баща беше страшен пич, той беше приятел. Почина от инфаркт, когато бях на 15″, призна Мариана в интервю след изгонването си от Къщата. Спомените за безсънните детски нощи, прекарани в страх пиянските вечеринки да не прераснат в мелета, и до днес карат Мариана да настръхва само при мисълта за тях. От подобно детство съквартирантката от Къщата си поставила за цел да предпази невръстната си дъщеричка.

Но, ако скрепи връзката си с Ханес в брак, е възможно да я обрече на своята съдба. Ханес Перфлер, 36-годишният партньор на Мариана, е сомелиер по професия. Притежава винен бар с прекрасен интериор от старинни реставрирани мебели. Той се намира в центъра на София, близост до Петте кьошета.

Уникалната аристократична атмосфера се допълва и от богат винарски избор – над 60 етикета от България, Испания, Италия, Франция, Австрия, ЮАР, Чили и САЩ.

Злите езици обаче мълвят, че италианецът е ценител на качествените алкохолни напитки не само по задължение. Още преди да подхване бизнеса с вина, почитал градусовите напитки. Затова и станал сомелиер – защото оценил себе си като висш познавач на гроздовите течности.

Във винения си бар Ханес замръквал почти всяка вечер, докато Попова съжителствала с останалите ВИП-ове край Нови Хан, и излизал клатушкайки се, говори се из светските среди. Тези слухове подхранили със страшна сила детските спомени на Мариана и започнали да я разколебават за планираната през пролетта сватба.

Имало обаче и друга причина певицата да се чуди дали да надене булчинската рокля. Тя се крие в прогнозите за нещастен семеен живот с Ханес, които надвиснаха над двойката заради връщането на годежния пръстен в Къщата.

Специалисти по окултните науки тълкуват това като лоша поличба. Старо поверие, предавано през вековете, гласи, че рано или късно черни облаци ще надвиснат над семейство, в което дори на шега някои от младоженците е върнал бижуто на другия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *