Ревнивата Надя шпионира Коцето с джипиес!

Константин

  Павливият Константин вече трябва много да внимава къде и с коя се заиграва. Най-новата клюка, която от дни обхожда клюкарските ВИП седенки из столицата, е, че ревнивата съпруга на певеца – Надя, се прави на детектив и следи мъжа си с джипиес. На сладникавата чалга половинка й писнало да чете и слуша за задявките на Коцето и решила да вземе мерки.

Бившият спортист си позволявал доста разкрепостено поведение в кръчмите из провинцията, успокоен от това, че е далеч от жена си. Както обаче често се случва, на точното място попадали точните хора, които не оставяли нищо скрито-покрито от Надя.

Надя знае как да шпионира мъжа си

На блондинката й писнало да се чуди дали всички писания за изневерите на мъжа й са верни. Затова си наумила да провери. Тя се свързала със специалисти, които тайно инсталирали шпионски софтуер в телефона на Константин. Посредством програмата всички входящи и изходящи обаждания към номера на певеца, както и кратките му съобщения в пълния им текст, започнали да се появяват като рапорти на екрана на лаптопа на хитрото Наде.

Отделно тутурутката на палавия изпълнител била оборудвана и с джипиес. С помощта на навигационната система ревнивата съпруга се информирала за местоположението на Коцето и сверявала дали той не я лъже.

Всъщност шпионските прийоми Надя приложила най-вече заради Ели Кузмова. Цицорестата съквартирантка от „БИГ Брадър фемили“, която заряза Веско Газката заради пандизчията Пеньо Мангъров, преследвала Константин при всяко негово участие в Пловдив. В местния хотел „Марица“, в който певецът отсяда след всеки концерт, Кузмова го причаквала с надеждата „да хрусне ярешко“.

„Поне там Коцето е удържал атаката и фронта“, бъзикат се по този повод зевзеци от града под тепетата със звездата на „Пайнер“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *