Съотборници към Станко Йовчев: Ти си българският Казанова!

Станко Йовчев

  24-годишният нападател на ЦСКА Станко Йовчев е новият секссимвол на стадион „Българска армия“, отчитат независими фенки на „червените“. Блондинки, брюнетки, високи, слаби, пухкавички и всякакви други разновидности на женския пол са единодушни, че Станко е по-доброто бъдеще на българския фугбол.

След всяка тренировка на отбора юношата на армейците е пресрещан от почитателки с влажни погледи. „Ти си българският Казанова„, бъзикат го в съблекалнята на ЦСКА. Станко обаче не обръща внимание на подмятанията и си има високо самочувствие, което е основателно, като се имат предвид многобройните му успешни операции в нощна София.

В компанията на Иван Иванов – Русия и вратаря Иван Караджов – Караджата Станко има натрупан богат опит с нежната част от човечеството.

Колкото и нескромно да звучи, Йовчев споделя, че никога не е имал проблеми с жените. Чувства се харесван мъж. Винаги досега е бил в полезрението на нежния пол. Дори е попадал в полезрението и на мъж, но там шансовете са нулеви – изповядва се той. Също непрестанно се старае да дарява на жените внимание, любов и разни други нещица. Споделя, че никога не е бил груб с жена, както и че винаги е било интересно около него.

Именно страничните увлечения и слабият ангел са причините старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов често да пренебрегва иначе талантливия футболист. Езекуторът на „Ливърпул“ многократно е намеквал, че ако Станко играе футбол със същия хъс с който тича след фустите, и влага същата енергия на терена, каквато влага в дискотеките, може да стане световна звезда.

Досега обаче кариерата на Станко като футболист не е кой знае колко звездна.

Изключително силни са юношеските му години в ЦСКА, когато става трикратен шампион на страната и стига до младежкия национален тим. Вместо да попадне в първия състав на „червените“ обаче, Йовчев започва да митарства. Минава през скромни тимчета като „Рилски спортист“, „Бдин“ и “Чавдар“(Етрополе). После стига до скромния гръцки „Катерини“, където също не успява да заблести.

Головете му срещу „Миньор“ обаче отключиха фантазиите на сектор Г. Сега феновете на ЦСКА искат Станко да е твърд титуляр, независимо че много от новопривлечените в отбора ще могат да играят в официални мачове в най-скоро време.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *