Разкритие: Къци Вапцаров е сектант!

Кръстьо Вапцаров

След като зрителите изгониха един сектант от ВИП Брадър, се появи друг. Оказва се, че през годините след 2005 година, откакто не е на екран, Къци Вапцаров се е отдал на странни духовни учения.

Докатo неговият върл противник  Юлиян и поп певецът Орлин Павлов се припичаха на слънце в двора на къщата, той взе, че цъфна при тях да им досажда.

Виждайки го, Орлин подхвана разговор за времето, очевидно безопасен, явно да не се сдърпат двамата с Юлиян. Да, но Къци не издържа и пак записа черна точка пред оперния певец, като спомена,че за да е такова хубаво времето, това зависи само и единствено от тях!

Къци в банята

Той предложи всички да облекат бели роби и да застанат в центъра на двора, за да изпращат положителни мисли към облаците. Така, ако не другаде, то поне над къщата на ВИП Брадър щяло да грее винаги слънце и да е топло и приятно времето.

Къци Вапцаров така правел с екипа си, когато ходели да обикалят страната и да снимат Риск печели, Риск губи. Докато снимал своето предаване навън и целият екип се събирал, почвали молебени, така лошото време винаги ги отминавало.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/xOfsgkUCyOo

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *