Цял Синеморец скочи срещу Дичо!

Дичо и Карина

Всичко това заради високите децибели от заведението на популярния поп певец. Музиката от ресторанта побърквала съседите и почиващите на Синеморец. Нищо, че начинанието на звездата е пълна катастрофа, това не му пречи да побърка комшиите си.

Съседите на певеца са в ужас и потрес от наглостта и безочието на вокала, който освен като управител се барал и за нещо като готвач на ресторанта. Звездата предприе бизнес авантюрата преди няколко месеца, като заедно с приятелката си Карина нае под аренда хотел и ресторант в курортното градче и сега те двамата се опитват да го

Дичо

разработят, но уви, безуспешно. Отгоре на това Дичо и изгората му немедлено се възползвали от намалението, предоставено им от местните власти  да не им създават проблеми и сега звездната двойка тормозела всички около себе си с доста силната музика. Съседите подозират, че понеже заведението му пустее, Дичо пускал силна музика, за да избива напрежението, но за сметка на това никой около него не успявал да си почине качествено, както се полага през летния сезон.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/NF0qfKk7eG4

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *