Приказката свърши! Мика Стоичкова спипа любимия си Айкут на калъп с друга!

МикаЛюбовната сага между  Мика Стоичкова и Айкут изглеждаше прекалено идилична, за да е истина.

Доста хора се чудеха как щерката на Камата отиде в Америка с разбито сърце, веднага срещна мъжа на мечтите си, набързо вдигна сватба и заживя в палат.

Сега всичко изглежда като красив декор от филм, понеже младоженката е повече от нещастна. Тя заварила благоверния си съпруг в обятията на друга и буквално побесняла. Вдигнала му луд скандал и единствено баща й попречил да не грабне дъщеря си Миа и да се се изнесе от именито, с която се хвалеше гордо само преди две седмици.

Такъв резил Камата не можел да понесе, затова обещал да говори със зет си и да му свие перките. Мика обаче била като ударена от гръм. Тя отказвала да общува със съпруга си и изпаднала в депресия, разказват нейни приятели. Те подозирали, че нещо не е наред, но госпожа Рамадан била прекалено горда да споделя и да се оплаква. Младото семейство обаче изведнъж престанало да кани гости и да прави партита и се затворило в крепостта си.

Причина за нещастието на Мика донякъде е баща й, който я запозна с Айкут и почти уреди сватбата. Щерка му пък лапна по хубавия турчин, обяви го за свое официално гадже и малко след това двамата вдигнаха сватба, тъй като булката беше вече в напреднала бременност.

Оказва се обаче, че Айки съвсем не бил влюбен във футболната наследница, а го поблазнило богатството й. Той си направил добре сметката, че с нея ще живее в разкош, а Стоичков му купил и скъп бизнес с лимузини под наем. Затова и галеният зет решил, че може да прави каквото си поиска и започнал да изневерява на булката си, без да изпитва капка срам и угризения. Все пак хората от неговата религия можели да имат по няколко жени наведнъж и той не считал това за грешно, или за изневяра.

Мика Стоичкова сватбаСега Мика е сломена и изцяло се е отдала на дъщеря си. С палавия си съпруг били в лоши отношения и се разминавали из скъпия палат като непознати. Камата бил готов на всичко, за да сдобри семейството, но щерка му била непреклонна. Тя искала развод, обаче родителите на Айкут я молели да му прости и да не ги прави за резил.

Прегрешилият пък не се чувствал виновен, но не искал да разпада брака си, защото щял да се лиши от много пари и по американските закони трябва да плаща на жена си и дъщеря си огромна издръжка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *