В бяла спретната къщурка за 2 милиона евро живее Мика Стоичкова! СНИМКА:

Мика-Айкут1Мика Стоичкова отново се уреди и живее в огромно имение  в Маями. Щерката на Камата отглежда в него 8-месечната си дъщеря Миа и посреща от работа съпруга си Айкут.

Къщата е разположена в един от най-скъпите квартали и според брокери струва минимум  2 милиона евро.

В невиждания разкош се вижда дългата ръка на баща й, който винаги е ръководел живота на семейството си и винаги им е давал най-доброто. Говори се, че той извадил парите за новия дом на младоженците и за първородната си внучка Миа. За тях той не жалел парите си и искал да ги научи на стил и лукс, затова им направил толкова скъп сватбен подарък.

Бившият герой от Световното по футбол през 1994 година продължавал да трупа милиони от реклами и участия в различни спортни предавания, даже и от благотворителни каузи, въртял сериозен бизнес и можел да си позволи подобен подарък.

В интерес на истината той подари на дъщеря си и съпруг, като я запозна с Айкут. Българският турчин му изглеждал свястно момче, а неговата палава щерка прекалила със скачането от гадже на гадже и искал да я задоми, за да се кротне. Двамата млади се харесали, а след това за радост на семействата им се ожениха и даже се сдобиха с рожба. От своя страна Стоичков подари на зет си печеливш бизнес с лимузини под наем, като вложи пари в скъпите коли.

Мика палатСега младото семейство няма никакви грижи. То се шири в двуетажното имение  с външен басейн, голям двор, шест  спални, три бани, огромен хол и кухня и отделно помещение за барбекю и вечеря на открито.

Мика веднага наела дизайнери и без да жали парите, обзавела жилището по свой вкус.

Доскоро тя беше заета с дъщеря си, но Миа поотрасна и майката отново се развихри в социалните мрежи. Първо показа как я кърми на открито, а после се изфука с баровския си дом, но не срещна голям ентусиазъм от феновете си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *