Преслава избяга в село Марково!

Преслава

Една от най-оборотните чалга звезди бе изловена от фотографи по бански в … село Марково. Фолк дивата изкара целия най-горещият ден в годината по бански в комплекс Екзотик в пловдивския Монте Карло, решена в сексапилен плажен тоалет в модния за сезона розов цвят, който подчертава целия й сексапил.

Изпълнителката пренебрегна водата и изключително рядко влизаше в басейна, просто събираше с пълни шепи слънчевите лъчи и правеше перфектен тен. Преслава бе в компанията на трима господа и две дами. Компанията се отдаде на плажни забавления като наблягаше на белота. Докато красивата Пайнерка кибичеше до тях, стана център на внимание на целия комплекс Екзотик. Все пак посетителите се стараеха да са дискретни и я щракаха с камери и телефони, полускришом. Но накрая певицата

Преслава

изчерви мъжката част от феновете си, като реши да изстиска водата от огромните чашки на сутиена си. Това й действие накара мъжете, забелязали формите й да скочат във водата, за да избегнат конфуза от физиологичната реакция при гледката. Всъщност, Преслава честичко се отбива в комплекса, защото според клюката, певицата е щастлив собственик на добър имот в Белащица, но още нищо не е построила на него, а когато е по този край живее в апартамента си в Пловдив.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/8yJmB8zv5-A

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *