Преслава заработва 400 хил. лв. през декември! Хонорарът й скочи на 15 бона

preslava-uchastiia

Богат урожай очаква Преслава през празничния месец декември. Фолк дивата е най- желаната изпълнителка от собствениците на нощни клубове и ресторанти.

Хонорарът на Преслава е скочил двойно. Певицата се изявява срещу 15 000 лева, е през декември я очаква пикът от участия за цялата година. Очаква се фолк звездата да направи оборот от близо 400 000 лева, като 50% от тях остават за нея, а останалите отиват при шефа й инж. Митко Димитров.

preslava-uchastiia-1

Преслава е сред най- търсените изпълнителки години наред. Високият й хонорар никога не е притеснявал собствениците на заведения, защото са на печалба от голямата посещаемост на изявите на певицата.

Участието на Преслава във „Вип брадър“ обаче увеличи неимоверно търсенето й. Съдържателите на ресторанти и дискотеки са съгласни и на хонорара й, и на деня, дори да не е сред предпочитаните от купонджиите, като неделя или понеделник. Понякога дори се налага да отказва участия, тъй като няма как да усвои всичките.

Преслава си е отделила един свободен ден от седмицата за почивка – вторник. Тогава обикновено се вижда със семейството си. През останалите дни певицата кръстосва страната от край до край, а често излиза и зад граница.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *